9 x 20/30 standardutförande

Bågväxthus 9×30 m (270 m²)

91 000 kr

Slut i lager

Kategori:

Produktbeskrivning

Växthusets bredd är 9 m, längden 30 m och höjd i nock är 3,85 m. Växthusets stomme består av en bottenram där bågarna fästs i. Bågarna består av två stycken stegbågar och arton fackverksbågar. Varje gavel har två stora dörrar och ventilationsfönster, på en av gavlarna finns också en liten dörr. Den stora plasten läggs över bågarna och gavelfolien sätts på de olika gaveldelarna. Bågarna i detta växthus är i två delar och monteras ihop med koppling och skruv.

Samtliga av växthusets bågar är fackverksbågar (därav priset på 68 750kr ink moms) vilket gör det kraftigare och stabilare. Övre bågen är 35 mm i diameter och har en godstjocklek på 4mm, den undre bågen är 27 mm i diameter och har en godstjocklek på 3 mm.

Avståndet mellan bågarna är 1,5 m och stegbågarna är 78 cm breda. 20 cm från bottenramen är höjden 1 m och 75 cm från bottenramen är höjden 2m.

Plasten fästs genom att man gräver ner den ca 60cm längs långsidorna. På gavlarna träs plasten över gaveldelarna och försluts med tejp (tejp ingår ej)

Kontakta oss på info@hortumvaxthus.se om ni är intresserade av att köpa detta växthus.

OBS! LÄS mer om teknisk beskrivning och material på översikten